برای آنکه از تمامی امکانات سایت بهره ببرید بایستی در سایت ما عضو شوید
با ثبت نام در سایت ما میتوانید جدید ترین آموزشهای ارائه شده را مشاهده کنید و همینطور شماتیک و فایل اپیرام انواع لپ تاپ و مانیتور و مادربرد را به صورت رایگان دریافت کنید.
![]() ![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
مبحث پيشين | مبحث بعدي |
نويسنده | پيغام |
---|---|
![]() ![]() ![]() |
باسلام و خسته نباشید خدمت شما
فقط اینکه بنده در ولتاژگیری بدون داشتن شماتیک خیلی مشکل دارم، آیا قاعده کلی در مورد این مسئله وجود داره یا حتما باید برای آدم مبتدی مثل من حتما شماتیک جلوی چشمم باشه؟ با تشکر _________________________________________________ |
جمعه 19 تیر 1394, 7:22 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
amra8463 نوشته است: باسلام و خسته نباشید خدمت شما فقط اینکه بنده در ولتاژگیری بدون داشتن شماتیک خیلی مشکل دارم، آیا قاعده کلی در مورد این مسئله وجود داره یا حتما باید برای آدم مبتدی مثل من حتما شماتیک جلوی چشمم باشه؟ با تشکر با سلام . برای ولتاژ گیری نیاز زیادی به شماتیک نیست دوست من .یعنی ولتاژهایی که باید توی مدار چک بشه مشخصه . به طور مثال: ولتاژ مدار استندبای در حالت عادی روی ایسی رگلاتور 5 ولت 3.3 ولت و 19 ورودی هستش. ولتاژ b+ باید 10 ولت بده. ولتاژ رگلاتور های چیپ و مدار pwm معمولا 2.5 و 3 و 12 هستن. مدار ران پاور 1.8 و الی آخر... شما دقیق تر مشکلتون رو مطرح کنید که کجا مشکل دارید. با تشکر _________________________________________________ think totally different ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
شنبه 20 تیر 1394, 3:52 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() _________________________________________________ |
دوشنبه 5 مرداد 1394, 3:44 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |