برای آنکه از تمامی امکانات سایت بهره ببرید بایستی در سایت ما عضو شوید
با ثبت نام در سایت ما میتوانید جدید ترین آموزشهای ارائه شده را مشاهده کنید و همینطور شماتیک و فایل اپیرام انواع لپ تاپ و مانیتور و مادربرد را به صورت رایگان دریافت کنید.
![]() ![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
مبحث پيشين | مبحث بعدي |
نويسنده | پيغام |
---|---|
![]() ![]() |
سلام خدمت دوستان گرامی.
یه دستگاه X550LC بود با مشخصات I5 4200U و گرافیک NVIDIA که سوخته بود و تعمیر نشد. حالا من از Ebay یه برد X550LC با پردازنده I3 و رم آنبرد 4 گیگ و گرافیک اینتل خریدم و بستم. ولی متاسفانه با lvcd قبلی و فلت قبلی صفحه نمایش بک لایت داره ولی تصویر نداره. بوت هم میشه علی الظاهر و ویندوز بالا میاد. ولی نه خروجی اکسترنال دارم و نه تصویر lcvd نه hdmi. شماتیک هارو آپلود میکنم. البته چیزی که با گوگل کردن فهمیدم اینه که گویا پنل X550LC از پشت پنل 30 پین هست و X550CC از پشت پنل 40 پین. ولی فلتش هر دو سرشون 40 پینه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. بردویو های هردو رو هم آپلود کردم. شما سطح دسترسی مورد نیاز برای مشاهده و دریافت فایل های پیوست این پست را ندارید. _________________________________________________ |
پنج شنبه 5 اسفند 1395, 3:54 pm |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
borteh نوشته است: سلام خدمت دوستان گرامی. یه دستگاه X550LC بود با مشخصات I5 4200U و گرافیک NVIDIA که سوخته بود و تعمیر نشد. حالا من از Ebay یه برد X550LC با پردازنده I3 و رم آنبرد 4 گیگ و گرافیک اینتل خریدم و بستم. ولی متاسفانه با lvcd قبلی و فلت قبلی صفحه نمایش بک لایت داره ولی تصویر نداره. بوت هم میشه علی الظاهر و ویندوز بالا میاد. ولی نه خروجی اکسترنال دارم و نه تصویر lcvd نه hdmi. شماتیک هارو آپلود میکنم. البته چیزی که با گوگل کردن فهمیدم اینه که گویا پنل X550LC از پشت پنل 30 پین هست و X550CC از پشت پنل 40 پین. ولی فلتش هر دو سرشون 40 پینه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. بردویو های هردو رو هم آپلود کردم. دروود بر شما. مهندس باید فلت مادربرد جدید رو داشته باشید برای تست درست. _________________________________________________ ![]() ![]() عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجّاده و دلق نیست... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان بزرگوار لطف کنید فقط جهت درخواست فایل پیام بدید،به سوالات و تماس ها دیگر پاسخی داده نمی شود. تمامی سوالات خود را فقط داخل انجمن مطرح کنید.با تشکر . ![]() |
پنج شنبه 5 اسفند 1395, 8:06 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
SEYED MEHDI RAFII نوشته است: borteh نوشته است: سلام خدمت دوستان گرامی. یه دستگاه X550LC بود با مشخصات I5 4200U و گرافیک NVIDIA که سوخته بود و تعمیر نشد. حالا من از Ebay یه برد X550LC با پردازنده I3 و رم آنبرد 4 گیگ و گرافیک اینتل خریدم و بستم. ولی متاسفانه با lvcd قبلی و فلت قبلی صفحه نمایش بک لایت داره ولی تصویر نداره. بوت هم میشه علی الظاهر و ویندوز بالا میاد. ولی نه خروجی اکسترنال دارم و نه تصویر lcvd نه hdmi. شماتیک هارو آپلود میکنم. البته چیزی که با گوگل کردن فهمیدم اینه که گویا پنل X550LC از پشت پنل 30 پین هست و X550CC از پشت پنل 40 پین. ولی فلتش هر دو سرشون 40 پینه. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن. بردویو های هردو رو هم آپلود کردم. دروود بر شما. مهندس باید فلت مادربرد جدید رو داشته باشید برای تست درست. سلام. ممنون از پاسختون.حالا سوال اینه که فلت مادربرد خودش 40pin رو بردی به 30pin پشت پنل بوده، در صورتیکه فلت مادربرد جدید 40pin به 40pin هست. یعنی پنل ها گویا با هم تفاوت دارن. این عکسها رو از بردویو ببینید. ظاهرا سیگنالها یکی هستن منتها نمیدونم پنل قبلی برد جدید LCD هست یا LED. یا روش انتقال دیتا ی پنل ها فرق داره؟ _________________________________________________ |
جمعه 6 اسفند 1395, 5:40 am |
![]() |
![]() |
|
![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 3 پست ] |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |