برای آنکه از تمامی امکانات سایت بهره ببرید بایستی در سایت ما عضو شوید
با ثبت نام در سایت ما میتوانید جدید ترین آموزشهای ارائه شده را مشاهده کنید و همینطور شماتیک و فایل اپیرام انواع لپ تاپ و مانیتور و مادربرد را به صورت رایگان دریافت کنید.
![]() ![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 4 پست ] |
مبحث پيشين | مبحث بعدي |
نويسنده | پيغام |
---|---|
![]() ![]() |
با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی .....
لبتابی دارم ک موقع بازی قفل کرد صفحه ایستاد و عکس و العملی انجام نمیداد !!!! بعد با کلید پاور خاموش کردم . دوباره ک روش کردمش بد بختی ما شروع شد ............ بعد از روشن شدن تا ارم ویندوز میومد و خاموش میکرد بعد از دو سه ثانیه خودش روشن میشد! و تو لوپ بود یعنی تکرار همین کار !!!! من اشتباهی ک کردم سیم پاور رو زدم و کلید esc نگه داشتم و دکمه پاور زدم ...... سیستم لبتاب ب فنا رفتن همانا و درست شدن همانا !!!! سیستم تصویرش پرید !!! فک میکنم بایوسش مشگل دار شد! خلاصه سرتون درد نیارم ! احساس میکنم مشگل اول از چیپ گرافیک بوده ! و مشگل دوم از بایوس خالی کردنش ! سوالم اینه ک اگر چیپ گرافیک دوم رو از مدار خارج کنیم با گرافیک ان بردش تصویر خواهد داد ؟؟؟؟ با تشکر ! ![]() _________________________________________________ |
سه شنبه 17 مهر 1397, 7:30 am |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
abdi2 نوشته است: با سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی ..... لبتابی دارم ک موقع بازی قفل کرد صفحه ایستاد و عکس و العملی انجام نمیداد !!!! بعد با کلید پاور خاموش کردم . دوباره ک روش کردمش بد بختی ما شروع شد ............ بعد از روشن شدن تا ارم ویندوز میومد و خاموش میکرد بعد از دو سه ثانیه خودش روشن میشد! و تو لوپ بود یعنی تکرار همین کار !!!! من اشتباهی ک کردم سیم پاور رو زدم و کلید esc نگه داشتم و دکمه پاور زدم ...... سیستم لبتاب ب فنا رفتن همانا و درست شدن همانا !!!! سیستم تصویرش پرید !!! فک میکنم بایوسش مشگل دار شد! خلاصه سرتون درد نیارم ! احساس میکنم مشگل اول از چیپ گرافیک بوده ! و مشگل دوم از بایوس خالی کردنش ! سوالم اینه ک اگر چیپ گرافیک دوم رو از مدار خارج کنیم با گرافیک ان بردش تصویر خواهد داد ؟؟؟؟ با تشکر ! ![]() دروود دوست عزیز لپ تاپ شما به دو دلیل ممکنه خاموش کنه در حین کار ابتدا ممکنه از گرم شدن بیش از حد سی پی یو باشه و بعد از چیپ گرافیک. مطرح کنید مدل لپ تاپ چی هستش ؟ معمولا این مشکل در لپتاپ های سونی و اچ پی شایعه برای این که بشه گرافیک آنبرد رو فعال کرد باید ابتدا مدار uma رو فعال کنید که نیاز به تخصص زیاد و تجربه در این زمینه هستش و کاره آسونی نیست. _________________________________________________ ![]() ![]() عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجّاده و دلق نیست... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان بزرگوار لطف کنید فقط جهت درخواست فایل پیام بدید،به سوالات و تماس ها دیگر پاسخی داده نمی شود. تمامی سوالات خود را فقط داخل انجمن مطرح کنید.با تشکر . ![]() |
چهارشنبه 25 مهر 1397, 8:41 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() |
با تشکر از شما !
مدل لبتاب HP PROBOOK 4520s هستش ! ممنون ![]() _________________________________________________ |
يکشنبه 29 مهر 1397, 8:09 am |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
abdi2 نوشته است: با تشکر از شما ! مدل لبتاب HP PROBOOK 4520s هستش ! ممنون ![]() احتمالا ایراد از چیپ گرافیک باشه . چیپ گرافیکش radeon هست ؟ _________________________________________________ ![]() ![]() عبادت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجّاده و دلق نیست... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دوستان بزرگوار لطف کنید فقط جهت درخواست فایل پیام بدید،به سوالات و تماس ها دیگر پاسخی داده نمی شود. تمامی سوالات خود را فقط داخل انجمن مطرح کنید.با تشکر . ![]() |
يکشنبه 20 آبان 1397, 12:16 pm |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
صفحه 1 از 1 |
[ 4 پست ] |
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان |
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد شما نمي توانيد فايل هاي پيوست در اين انجمن ارسال کنيد |